BURENDAG 25 september 2022

Op 25 september organiseert de BOR weer een BURENDAG. De locatie is dit keer Rottekade 81. Marry en Lood Kruize stellen hun tuin beschikbaar om alle buren te ontvangen.

Het programma omvat een speurtocht voor het hele gezin. Start 14.30 uur vanaf Rottekade 81. Aanmelden via hannievdheuvel@gmail.com is noodzakelijk i.v.m. de organisatie. Via je mobiel krijg je een link om de speurtocht te doen. Je doet dat in een groepje. Aan de hand van foto’s beantwoord je vragen en doe je opdrachten. Een van de opdrachten is de magische waterwereld ontdekken. Gewapend met schepnet ontdekken wat er leeft in het water. Een bioloog en de Kinderburgemeester van de Rotte helpen daarbij. Wij zorgen voor alle materialen, je neemt zelf je mobiel mee. Vermeld bij aanmelden de naam van je groep, aantal personen dat meedoet: kinderen en volwassenen.

Om 16.00 uur start de bijeenkomst in de tuin van de Rottekade 81. Alle buren, leden van de BOR, maar ook zij die (nog) niet lid zijn, zijn welkom. We gebruiken geen plastic! Neem je eigen beker, glas mee en zet je naam erop met huisnummer.

De BOR zorgt voor koffie, thee, en water. De bewoners nemen zelf nu eigen hapje en drankje mee.

Door weersomstandigheden kan het programma en / of de locatie aangepast worden. Dat laten we weten via de website en facebook.